Lineup 2020.

Good Ol' Bastards

(Knjaževac)

Najstrože čuvana tajna istočne Srbije! Zvuk pustinje, miris domaće šljivke i energija Đerdapa i po – otprilike opisuje prvu pesmu na nastupu ove trojke, posle koje oni počinju da se zagrevaju…

Ovo je prvi bend koji je nastupio na prvom izdanju Border Rock-a, 2017. godine i svakako jedan od onih koji mogu iznova i iznova da vas iznenade, navozaju, razmrdaju i na kraju ostave da se cedite u prašini i znoju… Pravi drugari!

Two-Stroke Engine

(Knjaževac)

Two-Stroke Engine je boulder-drop, moonshine blues bend, koji diše od 2016-te i koga čine Vladimir Stefanović (slide gitara, vokal), Ivan Todorović (rif gitara) i Miloš Ćirić (bubanj).

Amerikanerosi iz Knjaževca (kanda svi ti ljudi vole prekookeanski način života, šta li je) voze svoj netipični zvuk, koji apsolutno odgovara mentalitetu i podneblju u kojem svi živimo. Paradoks sami sebi.

Fubar

(Nitogen)

Negotinski bend FUBAR nastao je u leto 2016. godine kao proizvod članova starih negotinskih grupa: Spins, Brandon Walsh, Occultis, I shta sad?, Famozni Zero… Prvo snimanje audio i video materijala bilo je iste godine u negotinskom Domu kulture pod nazivom „Uživo kod Mokranjca“. Snimanje i mix zvuka uradio je Dejan Milićević, a video materijal snimali su: Ivan Aleksandrović, Danijel Dudok, Nenad Rajčić. Montažu video materijala radio je Saša Stojimirović. Prošle godine je Radule (Atheist Rap) usnimio ovu energičnu trojku, a taj sjajan materijal možete čuti na YouTube-u. Punk iz doba Yure.

School Bus

(Knjaževac)

Školski autobus je vozilo koje ima za cilj da od mesta A, često preko mesta C (D, E ili F), preveze decu do mesta B, koje je škola. I obrnuto. Dečaci iz ove muzičke grupacije voze pank rifove, brzinske ritmove i polovne avione. 

Iskustvo je na njihovoj strani, pogone ih ljubav, bes i nostalgija, a vole da gledaju u Sunce. Ko je ispratio njihove nastupe u lokalnom klubu, taj zna da momci to rade bez pardona, ne pitajući zdravlje vašeg sluha. Nema sedišta, svi moraju da stoje (i mrdaju), čak i babe.