Bonus!

Čupavo srce

HUMANITARNO ŠIŠANJE - AVGUST 2022. GODINE!!!

„Čupavo Srce“ je skup osoba posvećenih humanitarnom delu, organizovanih od strane:
– Pepitto Klovnitto (Ivica Barbulović Pepe)
– Udruženje građana „Metronom“ (Dejan Mihajlović)
– Društvo „Nada“ Kladovo (Tanja Bosnić, Beba kiš)

Poslednjih par godina je bio izuzetno težak period, u kome smo svi osetili poteškoće u životu i radu, a pogotovo su to osetili naši sugrađani i prijatelji, teško oboleli, jer su nabavke i cene specijalnih lekova i rekvizita bile izuzetno komplikovane i skupe.
Shodno tome „Čupavo Srce“ će pokušati da u avgustu 2022. godine, na platou ispred Doma omladine u Kladovu, organizuje humanitarnu akciju za pomoć deci oboleloj od kancera.

Uz pomoć prijatelja sa svih strana, planirano je kolektivno skraćivanje kosa i brada kao znak podrške oboleloj deci od kancera. Profesionalni frizeri i berberi će u periodu od 18:00 do 20:30 časova šišati i brijati gratis, tj, novac za njihove usluge će ići u zajedničku kasu, odakle će biti uplaćen NURDOR-u (Nacionalnom Udruženju Roditelja Dece Obolele od Raka), a oni će ga iskoristiti za kupovinu lekova za decu.
U sklopu akcije biće prisutne i frizerske kuće koje će kosu (dugačke i negovane kose) otkupljivati i plaćati po većim cenama od onih na tržištu, tako da će i taj novac ići u prilog akciji, a neke od kosa će se iskoristiti za izradu perika.

Uz to, na platou će biti organizovan i „Bazar“ gde će naši sugrađani voljni da pomognu prodavati svoje sitnice, sve u sklopu humanitarne akcije.
U večernjim satima, nakon šišanja biće organizovan muzički koncert pop/rok bendova, koji će takođe nastupati od srca, za koje je potrebno platiti samo smeštaj, večeru i putne troškove.
Molimo vas da nam se prodružite i uzmete učešće u našoj akciji, da svi zajedno iz Kladova uputimo jedno veliko „Čupavo Srce“ mališanima kojima je pomoć preko potrebna.